Måndag- ge beröm!

Idag började jag dagen med ett besök hos tandhygienisten redan 7.45 så hästarna fick famla ut i mörkret.

Måste berätta om denna kvinna som efter mer än 40 år i yrket är ett stort föredöme för sin yrkeskår!

Jag har träffat många tandhygienister genom åren och en del kan verkligen prata till en som om man är 6 år och inte begriper hur man ska hålla sina tänder rena men den jag går till nu är så otroligt pedagogisk, vänlig och tja….det är nästan roligt att gå dit.

Förra gången jag var där berömde jag henne för hennes utmärkta patientbemötande och hon blev både glad och som jag har noterat förut när jag berömmer någon; förvånad.

Jag tror tyvärr är många är restriktiva med beröm även när detta är befogat men om det är något som är fel….då gnäller man minsann. Inte alltid till den det berör för det kan man vara för feg för men klaga, det måste man.

Jag berömmer gärna om det är befogat; det kostar inte en krona och kan skänka stor glädje åt någon annan så varför inte?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>