Sant när man annonserar

Det finns gott om folk som verkligen inte läser vad man skrivit i annonsen så det går åt en del tid till att upprepa det man redan angett där.

Jag förstår också de som hellre till och med slänger saker än bemödar sig med annonsering när det finns så många krångliga köpare som har alla möjliga frågor, krav, rejäla skambudsförslag osv men vill man sälja just en häst får man bita ihop lite.

Just det där att man kommenterar ”åhhh…tänk om jag hade haft pengar att köpa denna snygging” och liknande är förhållandevis vanligt på Facebook-sidor och hur smickrande det än må vara så är det liksom inte riktigt det man är ute efter när man säljer….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>