Måndag- löjligt nöjd

Nej, det var inte morgonens ridpass jag var löjligt nöjd med; det var jag ”bara” väldigt nöjd med och det är inte så lite….

Löjligt nöjd var jag när jag slutförde en grej som jag borde ha gjort för över 1 år sedan men som jag aldrig kommit till skott med.

Varför jag tycker det är löjligt är för att det är en riktig struntsak men som jag ändå känner mig nöjd med att ha lagat; ett hål i fickan på min ena vinterridjacka.

Hålet i fickan har irriterat mig hur länge som helst och allt jag lagt i den fickan har ramlat ner i fodret (så klart) men jag har ändå inte kommit mig för att laga det.

Inte för att det är det minsta svårt givetvis utan för att det är en sådan grej man irriterar sig på i stunden men direkt glömmer bort när man har kommit innanför dörren….så är det för mig i alla fall.

Men idag…plötsligt…kom jag ihåg det störande hålet och hade dessutom både tid och lust att laga det vilket tog typ 5 minuter.

När jag ändå höll på passade jag på att laga ett pyttehål i en annan ficka på en annan jacka….vad sägs om det!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Helena Hille Jardelid

    Hade kunnat vara jag! Har en reva i min reflexkappa som ser illa ut och perfekta grejer hemma för att laga den, men hittills icke.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>