Torsdag- snåltips

Eftersom jag inte kunde rida i morse på grund av tappsko hade jag i stället tid med en massa småfix som att mocka mina hagar.

Precis som med allt annat är lillen den perfekta hästen att mocka efter; hans högar är jättelätta att ta upp och han håller dom också hyfsat samlade.

Vicke äter helhavre och eftersom en del av denna följer med ut så att säga är hans bajs attraktivt för fåglarna som pickar sönder det mesta- ibland omöjligt att få upp.

På eftermiddagen kom min käre hovslagare (kan inte vara tacksam nog över att han alltid hjälper mig snabbt) och sedan kunde jag äntligen rida.

Henrik och jag har äntligen tagit tag i ett projekt som vi borde ha fixat för flera månader sedan men valde att vänta tills det blev tillräckligt kallt ute; avfrostning av frysen.

Det såg ut som att inlandsisen hade spridit sig där innan allt hade smält bort men nu är det ordning och reda.

Med de rekordhöga elpriserna som råder just nu vill jag tipsa alla ensamhushåll om en grej som ni kan överväga:

Under en period när jag var singel hade jag i princip aldrig något i frysen och till slut valde jag att stänga av den.

Frysen är den vitvara som drar mest el om man har en äldre modell och använder man den inte jättemycket är det kanske värt att stänga av den en period?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>