Lördag- vädervariation

Efter några dagars uppehåll har det ”snöat” en hel del sedan igår.

Eftersom det också är plusgrader kan ni ju tänka er vad som händer med nederbörden….

Jag valde ridhuset tidigt i morse och njöt av att kunna sitta och finlira med lite allt möjligt.

Dagar som dessa, när det ”regn-snöar” inbjuder inte till några utomhusaktiviteter utan vi planerar att hämta upp restaurangmat och ta med hem till svärmor som vi ska besöka.

Jag var glad att jag hann få ut Molly på både en uteritt och flera timmar i stallet igår; idag är det dovis-jakt i skogen och vår skotträdda hund vill, om hon själv får välja, inte lämna huset.

Att ligga i soffan är alltid det bästa om doggy får säga sitt…..

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Ask

    Här har det varit julmarknad med fyrverkerier idag, mina katter reagerar bara när fyrverkerierna är nära och de ser ljusen, men grannens stackars hund ylade och skällde sig igenom det hela… Misstänker dessutom att grannen var med sin lille son och tittade på fyrverkerierna så hunden var ensam hemma. Jag hoppas han inte är helt skräckslagen utan mest blir upprörd och skall vakta, men det skär i hjärtat att höra honom.

    Svara
    • Birgitta

      Oss hjälpte det en miljon procent att flytta till Ryhus. Det är lätt att glömma vilket helvete vi hade måååånga veckor kring jul i flera år.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>