Söndag- klackar och ett good flow

Dagens hiss: Vicke och jag är inne i ett väldigt bra flow vad gäller dressyren och har radat upp många utmärkta pass den senaste tiden, så även i morse.

Dagens diss är föga förvånande vädret och det underlag som blir följden; först snön i förrgår och sedan regnet idag har skapat en blötsnö-sörja i hagarna som i sin tur skapar jätteklackar under hästarnas hovar.

Lillis är oskodd och Vickster har sina lädersulor fram men de hjälper i princip inte alls och jag är ärligt talat ganska rädd för vrickningar, avtrampade skor och annat elände.

Det ÄR verkligen skillnad på snö och snö vilket kanske förklarar varför en del (som inte förstår detta) är så oförstående när man säger att man avskyr det vita.

Henke och jag har precis kommit hem från ett restaurangbesök- väldigt Coronasafe får man säga….jag konstaterade att vi var de enda gästerna när vi gick därifrån efter middagen.

Jag gissar att det är en kombination av Corona, den tidiga timmen och framför allt att hela Sverige verkar stå stilla i december när det gäller allt som inte är julrelaterat men det passar ju oss utmärkt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>