Speciella annonser del 713: ofarlig uthyrare

Eftersom jag har arbetat med nyanlända och invandrare i hela mitt yrkesliv har jag varken problem att läsa nedan eller behöver tro att den som hyr ut är en KILLER….

”Jag vill uthyra ett rum i min lagenhete man Kan flytta direkt. Delar toa och kök.
Jag ar en killer och jag behovs inneborde.
Du masts har inkomst”

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Maria

    Fast ganska behagligt liv, om det vore så, jag är på! Enerverande dörrförsäljare? Bara bussa rumskompisen på dem. Jobbiga kollegor? Ett samtal hem. Mopsiga ungdomar på stan? Visa en bild på hyresvärden. Förolämpar svärföräldrarna dig under en middag? Ja, det är bara att slå numret. Allt löst och man kan glida fram bekymmerslöst i livet. Jag är redo att byta stad!

    Svara
  2. Anna Ask

    Det är antagligen såhär jag låter ungefär när jag pratar franska .

    Förra sommaren skulle jag förklara för mina vänner att jag hade jagat bort en spindel från terrassen med en kvast (balai) men i stället fick de sig till livs en högst osannolik skröna om hur jag jagat spindeln med en val (baleine).

    Svara
  3. Magdalena Haupt

    Det är inte lätt. Som min kära engelskalärare som inte har svenska som modersmål stolt beställer på svenska ”en struts med två kulor tack”..

    Svara
  4. Birgitta

    Själv såg jag en annons för många år sedan där det stod ”bokhyllor stjäles” 🙂 !

    De ville nog bara sälja dom….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>