Lördag- Roskilde men utan festival

Vilken dag!

Jag hade en provridning bokad i Danmark som jag verkligen såg fram emot så det var inte roligt att höra och läsa om den ”planerade” stormen idag.

Jag vågade faktiskt inte släppa ut hästarna i morse; skräckscenariot vore ju om vi blev kvar i Danmark pga en storm som kom för tidigt och stängde bron och hästarna skulle galoppera omkring i hagarna i x timmar….(ja, jag är inte klok och fantiserar mycket, jag vet).

Så djuren fick stå inne medan vi var iväg och säga vad man vill men det är otroligt smidigt för oss att köra till i alla fall Köpenhamn med omnejd.

Vi var hemma igen efter ca 4 timmar och då hade vi ändå tagit det lugnt och jag tog god tid på mig i stallet som låg vid Roskilde.

Jag ordar som vanligt inte mer om själva provridningen – det finns så många öron och ögon på nätet som jag inte vill dela allt med.

Väl hemma kunde jag släppa ut mina älsklingar i rejäl blåst men nu regnade det inte i alla fall som det gjorde ganska mycket på morgonen.

As we speak har jag stenkoll på både vindar och hästar; ”ett travsteg = intag” som jag skrev lite skämtsamt till en bekant 🙂 .

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Där hade Ni nog tur för Öresundsbron verkar ha varit stängd sen i eftermiddags. Vet förstås inte när Ni åkte.
    Klokt att låta hästarna vara inne.
    Själv hade jag inte vågat åka idag med något djur hemma. Här i Limhamn blåser det rejält nu.
    Antar att det var ’provridningshästen’
    på bilden ? Förlåt att jag uttalar mig men Du passar betydligt bättre på Vicke !! Denna är för liten och ’överbyggd’ ?? Men kan ju vara en åldersfråga.
    Klokt att ta med Henrik som filmar antar jag ?
    Lycka till !

    Svara
    • Birgitta

      Ja, jag var ganska nervös inför att åka och hade tänkt ut lite reservplaner.

      Och skönt att ha hästarna inne när vi var iväg.

      Jag har medvetet valt en ”ful” bild på hästen för att ingen ska kunna känna igen den och börja spekulera. Den är 168 cm och ”fullvuxen”, absolut inte överbyggd IRL men bilden är tagen ur en konstig vinkel.

      Ja, Henrik var med som filmare och allmänt stöd och sällskap ❤️, film var absolut nödvändigt då jag inte vågar fatta några avgörande beslut utan att diskutera med min tränare.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>