Lördag- god middag och nya chaps

Medan Vicke har haft en förhoppningsvis skön vilodag i soligt väder har jag passat på att röja upp lite efter stormen för några veckor sedan.

Jag kan inte påstå att Ryhus drabbades speciellt hårt men jag fick i alla fall ihop 3 skottkärror med björkris och grenar.

Detta ihop-plock ser kanske inte så gott ut upplagt på tallriken men tro mig, Anitas på Börringe levererade igen! Deras mat alltså….

Jag bjöd Henrik på middag som en förtida alla hjärtans dag-present och fick ju även själv njuta av en massa gott medan hans present till mig inte lär komma honom tillgodo alls 🙂 eftersom jag fick ett par shortchaps från Ariat!

För övrigt var det ett lite lustigt sammanträffande att jag på nätet senast för några dagar sedan diskuterade med en bekant att man kan ha avlagda läderridstövlar som en inredningsdetalj i tex en sadelkammare.

Och vad ser jag på Anitas? Tillsammans med några gamla sadlar:

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    På tal om inredningsdetaljer har jag sparat tex Fabbes lädergrimma, hans träns med bett och tyglar. Ska hänga som ett älskat minne.

    Svara
    • Birgitta

      Själv har jag spikat upp gamla namnskyltar från hästar jag skött/ägt i dockhuset.

      Om jag någon gång orkar ska jag spika upp alla (ca 200) mina plaketter någonstans inne i ridhuset.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>