Tisdag- tecken

Kolla denna pelargonia; den får utgöra tecken på att våren faktiskt är på väg!

Har även sett andra bevis utomhus; några knoppar på en buske, de kämpande vitsipporna som står emot mycket. Det finns hopp med andra ord 🙂 !

Vicke och jag har varit och tränat för Nina och det gick bra.

På vägen dit lyssnade jag på Michael Jacksons ”Thriller” som jag har återkommit till tusentals gånger sedan +30 år och jag funderade idag över om detta är ett tecken på att jag även gillar musik som har passerat bäst före-datum eller om detta faktiskt är ett mästerverk? Jag hävdar det sistnämnda trots att jag lyssnar på mycket nytt (hip hop tex) också.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Så oerhört fint med pelargonen och att Du tydligen lyckats övervintra den.
    Det känns verkligen som våren är på väg. Både växtlighet som dyker upp och att det är ljust så mycket längre och dessutom ett annat ’ljus’.

    Svara
    • Birgitta

      Denna sorten är väldigt fin tycker jag. Blev vald till ”årets pelargon” eller något sådant förra året.

      Den står i köksfönstret så jag har inte ansträngt mig något alls för att övervintra den.

      Svara
      • Eva

        JA- känner igen den. Tror den heter Astrid Alice eller Estell el något liknande ? Hade några själv förra året. Även Mårbacka pelargoner är fina men blivit lite vanliga.
        Det känns verkligen som våren är på väg även om det fortfarande är kallt. Min väninnas son kommer till helgen så ska vi börja ’städa upp’ ute. Har ju inte egna barn och heller ingen make längre. Och behöver någon starkare än mig till vissa saker.
        Undrar om det är åldern (58 år) ? Men märker att jag mer o mer uppskattar trädgård, växtlighet och natur mm.

        Svara
        • Birgitta

          För min del är det tveklöst åldersrelaterat och delvis relaterat till boende. När vi köpte hus var jag nästan 40 och fick ett mycket större intresse för uteblommor tex.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>