Lördag- sötnos

Kolla in den här sötnosen ❤️!

När man ska sätta på Lillis täcket (detta var faktiskt första gången sedan förra vintern) känns det som att man håller i ett leksaks-täcke i jämförelse med Vickes stora tyg-sjok!

Anledningen till täcket var för att det regnade och snöade omvartannat samtidigt som det stormade ganska friskt och där någonstans kände jag att gränsen gick för vad jag ville utsätta den lille för i många timmar.

Men ”givetvis” slutade det att komma nederbörd nästan omgående och även vindarna avtog allt eftersom….hade jag inte hämtat täcket från sin låda kan man ge sig f…n på att denna helomvändning inte hade inträtt.

Jag skänkte en tacksamhetens tanke till mitt leksaks-ridhus där jag red innan utsläppet; jag vet inte var jag annars skulle ha motionerat Vicke som dessutom vilade igår.

Utebanan är dränkt, det stormade för fullt i skogen och att köra med transport under rejäla kastvindar för att rida i något annat ridhus hade inte varit så smart.

Tror att de som deltog i dagens hundkurs i ridhuset också var glada att vara inomhus- inget hundrastningsväder heller hälsade Molly i alla fall !

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>