En mörkbrun boll och en dovhjort mindre

Kolla på den här bruna bollen ❤️!

Han kan än den lilla Lillis och gör det gärna fast idag väntade han inte ens tills han hade ätit upp sin frukost innan han började rulla omkring.

Vicke reds i ridhuset och sedan fick han njuta av lite solsken i hagen- en välkommen omväxling från gårdagens otäcka väder.

Jag stod och stampade min gödselstack nyss och hörde ett rejält skott i fjärran.

När jag tittade till såg jag hur en dovis tog sina sista sprattlande ryck en bit bort; det var en jäkla tur att jag mer anade/ skymtade än verkligen såg händelsförloppet för det var sorgligt nog även fast jag ibland muttrar över att det känns som att de blir fler och fler.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Den lille trivs nog i sitt ’paradis’? Tänk att få leva som den Lille gör som pensionär- det skulle alla hästar få göra !
    Hemskt med dovhjorten – jag hade varit alltför blödig för att hålla på med jakt.
    Underbart väder idag. Får hoppas det varar.
    Ska till Anitas/Börringe i veckan och äta med en väninna därefter promenad i närområdet med våra vovvar.

    Svara
    • Birgitta

      Tänkte detsamma; jakt är absolut inget för mig!

      Det skulle förvåna mig extremt mycket om du inte blir mer än nöjd med maten hos Anita, du får rapportera sen!

      Angående Lillis vet jag inte huruvida han helst skulle vilja ha en kompis för att leva det ultimata livet, han är ju lite egen men skulle kanske/ säkert (?) vilja ha en kompis men nu är det som det är, ffa sedan han fick fång och måste begränsas på olika vis, ffa kommande vår och sommar.

      Svara
      • Eva

        Usch – friskt grönt gräs…. Underbart på alla sätt men håller tummarna för att den Lille klarar det ! Är dock övertygad om att Du kommer göra det Du kan för att det ska fungera. Stå i sjukhage/grus är ju inte direkt något alternativ.
        Det är bättre att leva lycklig så länge det går.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>