Multi(rid)hus

Att ett ridhus kan användas av mer än hästar visste ni säkert redan innan ni fick läsa om olika evenemang som har ägt rum på Ryhus, framför allt med hundar.

Här har varit hundkalas för en hund som fyllde år, valpträffar för lite olika raser, rastning av både vinthundar och andra doggys, doftprov, träningar i skydd, agility och sök….ja…allt möjligt!

Dessutom har vi haft besök av kaniner som tränat hoppning och jag fick även en förfrågan av några som ville köra radiobilar men som sedan aldrig återkom.

En jättetrevlig kille ville träna precision med motorcross med sina vänner vilket jag fick säga nej till eftersom jag är rädd om underlaget men tanken var ju god 🙂 !

Nu läser jag om ytterligare ett användningsområde som jag aldrig i livet hade kommit på; en person hyr ett ridhus för att ”rasta” sina fåglar 😱! Vad säger ni om det?

En kommentar

  1. Anna

    Skulle vara lite orolig för att fåglarna (om det är papegojor) skulle knapra på elledningarna men annars ganska häftigt faktiskt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>