Onsdag- schäferminnen

Vicke och Molly fick dagens motion i skogen; de har blivit ett riktigt radarpar!

Molly har tyvärr inte vett att flytta sig när hon hittar intressanta dofter att fördjupa sig i så min uppgift är att då och då ropa ”Molly….akta dig” 🙂 !

På tal om hundar besökte jag ett annat stall idag och där var 2 schäfertikar som jag, egendomligt nog för att vara mig, blev superförtjust i direkt.

Jag brukar faktiskt sällan gulla med andras hundar eller ens klappa dom annat än möjligen lite halvhjärtat men dessa dogs fick mig översköljas av minnen av min egen schäfer även om det var många år sedan jag hade henne.

När jag var i tonåren var det mycket vanligt med schäfrar, därefter har deras popularitet dalat mycket och dessutom tycker jag att deras utseende har förändrats till det sämre.

Hundarna jag såg idag såg ut så som jag tycker att schäfrar ska se ut och de påminde så mycket om Ketty att jag blev helt ”ha-galen” som vi säger i Skåne även om jag efter Ketty sa ”aldrig mer än hund med så mycket päls”. Och det tycker jag egentligen fortfarande…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>