Torsdag- ensam


Jag tror att det var ganska smart att vi red en mycket kort stund på utebanan igår för när jag äntrade den ensam idag med Frenchie var det inte så nervöst för min del och inte så dramatiskt för hans del.

Både Vicke och Baltis tyckte att de kunde hålla oss sällskap så de ställde sig så nära banan de kunde komma och jag hoppade att ingen av dom skulle få något ryck och fara iväg och därmed skrämma Frenchie.

Det gick bra att rida ett helt pass idag; det var lite gloende på min jacka som jag hade hängt över harven som i sin tur var lutad mot staketet och det blev några steg balanstrav när jag red förbi men inget värre än så.

Mitt fokus just nu är som jag har nämnt tempoväxlingar och övergångar mellan framför allt trav och galopp och skritt och galopp, det är ju ett grundläggande arbete men inget man ska hafsa förbi.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>