Söndag- var anmäler man sig?

Jag har i många år skojat om att Vicke skulle hävdat sig utmärkt om det fanns någon form av mästerskap i tömkörning.

Idag var det Franks tur att visa vad han går för vad gäller denna träningsform och sweet mother of Jesus….hejdå Vicke säger jag bara!

Frenchie var ännu finare och det var en ren fröjd att titta på honom.

Nu ägnar jag mig inte åt tömkörning speciellt ofta och jag hade inte fallit i gråt om Frank hade verkat ”svår” på olika vis men det gjorde ju inte ont att se honom jobba på både lätt och bra.

Jag hade bara tömmarna genom gjordens översta ringar (dvs han var oinspänd) och så tömkör jag Vicke också. Då kan man ta tag i hästen lite vid behov utan att den varken riskerar att bita sig i bringan eller få panik av att känna sig låst.

Så ser ni någon tömkörningstävling….please let me know 🙂 !

Eftersom vädret fortsätter att vara härligt, förvisso kallt och med fruset i marken på förmiddagen men desto behagligare på eftermiddagen kunde jag rida Vicke på utebanan och dessutom utan jacka. Det är inte klokt så mycket lättare allting känns när man slipper kämpa i hällande ösregn eller storm, eller båda delarna samtidigt för den delen så jag tar tusen gånger hellre några minusgrader i några timmar.

6 kommentarer Skriv kommentar

      • Eva

        Hon har det bra. Är det inte typiskt män att nästan bli värre än oss kvinnor som älskar djur ??
        När jag träffade min man hade han aldrig haft djur och sen var han den som pjoskade mest med hundarna. Tur vi bara hade Golden retrievrar ihop då han inte hade några regler. Finns ett skäl att rottweilern kom efter att C dött.
        Snygg fleecefilt !! Hon -Molly- ser så söt ut där hon ligger!

        Svara
        • Birgitta

          Det är ingen fleecefilt utan en speciell sorts filt som min mormor hade i Serbien när jag var liten så den är tusen år gammal. Har sett liknande säljas i en del arabiska affärer i Malmö. Väldigt mjuka och livligt mönstrade.

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>