Fredag- ful


Konstaterade idag att denna tiden på året inte precis visar hästarna till sin fördel.

Till och med Vicke, som oftast har en vacker, glänsande hårrem ser mer ut som en sliten gammal heltäckningsmatta och Frenchie (på bilden) är inte mycket snyggare i pälsen.

Den förstnämnde reds på utebanan och den andra i ridhuset som jag förhoppningsvis kommer att kunna lämna mer och mer ju bättre vädret är (läs: jag slipper frysa).

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Samma med katterna, har ju långhåriga katter och de ser ut som om de varit hemlösa hela livet just nu. Magrar av gör de lätt också med allt håret som hamnar i magen. Känner mig inte särskilt läcker själv heller skall sägas, vinterblek och glåmig som man är. Tur det vänder snart!

    Svara
  2. LenaB

    Quick Fix för att snygga till trista hårremmar: vatten i en hink och så lite barnolja i, ta en handduk och blöt, vrid ur ordentligt och torka av hästen tills det inte längre blir smutsigt på handduken, rykta därefter:-)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>