Onsdag- smått och gott

En dag som har innehållit lite smått och gott!

Vädret har bokstavligen varit strålande och jag fick gå ut till Vicke och Frenchie efter lunch och befria dom från vintertäckena.

Det är runt nollan på morgonen och Frenchie är frusen men efter lunch var det plötsligt 12 grader!

Till och med lite insekter som irriterade hästarna dök upp men jag tror ändå de njöt av värmen.

Vicke låg ner en liten stund och det är alltid lika hjärtevärmande att se eftersom det tog så många år för honom att slappna av så pass i hagen.

Lillis ligger aldrig ner (han rullar sig däremot oftare än Vicke) och Frenchie har jag heller aldrig sett annat än på 4 ben.

Jag är som ni kanske vet blodgivare och nu har jag gett blod hela 69 gånger! Inte illa av någon som är spruträdd ha ha.

Betydligt roligare hade jag det när jag i eftermiddags besökte en person vars foderhund fått valpar.

Att se 7 storpudelvalpar ligga som små degar i den stora bädden var bara helt underbart och jag hade själv inte fått något gjort om jag hade valpar att sitta och glo på hela dagarna!

Nu har jag precis kommit in i huset efter över 1,5 timmes ridning med Ida.

Hon red först ett litet pass på utebanan medan jag skrittade runt på Frenchie och sedan skrittade vi ut en timme tillsammans.

Jag uppskattar dessa ritter enormt, både för avlastningen (Ida rider Vicke jättebra) och för att Frenchie mår bra av att komma ut med sällskap medan Ida och jag avhandlar allt mellan himmel och jord, högt som lågt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>