Föredöme

Sitter och läser denna intressanta artikel som bland annat berör de dagliga rutinerna på Grevlunda.

Och se där; man kan både ha hästar i stor hage dagligen, till och med tillsammans och fodra många gånger per dag och med så lite kraftfoder som möjligt. Till exempel.

Jag raljerar lite eftersom jag själv sett hur en del proffsryttare/ stall har helt andra, i mina ögon sämre, rutiner (”äh…det räcker med 2 timmar i en liten grushage” typ) och här bevisas det att man kan befinna sig på den yppersta toppen ”fast” man låter hästarna leva ett mycket sundare liv än så.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert - En travhäst & allt där i mellan.

    För drygt kanske 10 år sedan var vi och hälsade på i ett proffsstall i Sverige där det inte ens fanns hagar till hästarna. Det gick bara i skrittmaskin och reds. Får rysningar bara jag tänker på det, mina är ute varje dag minst 10 timmar om dagen om inte mer. Är det riktigt pissväder kan det få komma in tidigare om det säger till själva och bara hänger i grinden.

    Svara
  2. Eva

    Underbar bild !!!! Tänk att den gamle ponnyn får leva ett sånt drömliv !!Det önskar man alla hästar.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>