Mera måndag- lite och mycket lös

Igår efter ridningen konstaterade jag att Frenchies ena framsko var en aning lös.

Jag överlade med mig själv; kunde skon hålla till den 20:e, dvs inbokat skoningsdatum? Vääääldigt tveksamt ansåg jag.

Skickade ett sms till min hovslagare Markus i morse och undrade om han kunde komma men tänkte att det inte var någon jättebrådska, så som jag alltid kände de få gånger Vicke hade en lös sko eller t.o.m. hade tappat den.

Efter ridningen idag såg skon likadan ut som igår och jag hann tänka att jag kanske skulle släpa ut Markus till Ryhus i onödan.

Men se på f…n….

På bara några timmar lossnade skon nästan helt så en omläggning var verkligen absolut nödvändig när Matkus kom och jag hade definitivt inte kunnat rida med skon så som den hängde.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    När jag ser denna fina bild på Dig o Frenchie
    undrar jag hur jag kunde tycka att bilden från provridningen på F visade en liten och tämligen oansenlig och ordinär häst. Tråkig alltså!!
    Vet också att Du sa att jag skulle få ’äta upp det’ !
    Så glad att jag hade totalt fel. Även om Du medvetet la upp en tråkig bild.
    Hade så oerhört gärna velat rida igen.
    Skratta inte nu – men funderar faktiskt på att anmäla mig till någon pensionärsgrupp på MR (ligger bara 1 km härifrån) eller MCR. Vet ju att det tillochmed brukar rekommenderas för rörelsehindrade.
    Tror det hade fungerat??
    Anledningen att jag lade av helt var för att jag bröt ryggen och bäckenet 2004/05.

    Svara
    • Birgitta

      Tja, bilden från provridningen var väl inte den mest rättvisa men jag ville inte heller att folk skulle börja spekulera direkt, så som gärna sker.

      Och för övrigt är smaken som baken, jag tycker nog främst att Frenchie är söt eftersom han också har en underbar personlighet.

      Vad gäller ridningen kan du väl prova och se vad du tycker?

      Det skulle inte förvåna mig om det finns möjlighet till att även rida privatlektion på lektionshästar även om det då kostar med, om du nu skulle föredra det.

      Ser förresten efter googling att man kan ta privatlektioner, se längst ner på sidan av denna länk: https://malmoridklubb.se/ridskola/priser-ridskola/

      Svara
      • Eva

        Tack för tips !
        Ska kontakta MR. Ligger dessutom jättebra till och vårt gamla MCR finns ju inte riktigt kvar.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>