Känner ni igen er?

Så som på bilden kände jag mig i våras när jag hade köpt Frenchie och innan jag fick sålt Vicke.

Hade jag haft ett datum när den sistnämnde skulle lämna Ryhus hade det garanterat underlättat men stressen av att dels försöka sälja en häst med allt vad det innebär och dels det typ dubbla arbetet med 3 i stället för 2 hästar var fruktansvärt jobbigt.

Numera hinner jag allt jag vill utan minsta problem och det är så jag vill ha det.

Att känna att jag måste ”vara på fötterna” många timmar/ dag passar inte mig även om jag vet att många har det så, självvalt eller ej.

Jag tycker att jag har hittat ett system som passar mig vad gäller ”att ha häst hemma” och det inkluderar tex att ha nära till tränare (slippa köra långt), ha årsförbrukningar av foder och strö hemma (slippa åka och hämta detta x gånger/ år eller vänta på leveranser), inte ha inackorderingar som jag behöver anpassa mig efter, ha hagarna så stora att jag inte behöver känna press att mocka dom flera gånger i veckan och mycket annat).

En kommentar

  1. Marie Ultege

    Håller helt med dig. EN ridhäst räcker för mig, gott och väl. Tränare hemma, mockar och krattar bara runt foderplats, allt foder och strö tas hem gemensamt på årsbasis osv.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>