Jag


Jag behöver även ”lie down” när jag på tex sociala medier ser att vänners och bekantas barn tar studenten, har körkort, gifter sig och får barn.

Detta är barn som jag minns när de föddes och det är f…n inte 18 år sedan eller nåt….möjligen 10 he he….

5 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Det känns som att detta är mitt ständiga mantra på Facebook ”nä…det är inte möjligt….det kan omöjligt vara xx år sedan”.

      Det jag har lärt mig är att jag inte har några som helst tidsbegrepp. Säger jag att något inträffade för 1 år sedan kan man vara säker på att det i själva verket var typ 3 år sedan…..

      Svara
  1. Gunilla Leonardsson-Ohlsson

    Ha, ha
    Känner såå igen mig☺️
    Som när jag försöker diskutera gamla minnen o människor från förr på MCR med Madde o glömmer att hon bara var en liten unge och ”hur vill du jag ska komma ihåg dom, du vet att det inte e lönt att fråga mig”
    Då ringer jag Helena

    Svara
  2. Anna

    Jag har studenter som är födda på 2000-talet. Hur kan de gå på universitetet när de är ungefär åtta år i mitt huvud…

    Svara
  3. Eva

    Så roligt att höra att vi är flera som tänker såhär!!
    Blir alltid beskylld av min närmaste väninna ’Att jag lever i det förgångna’ när jag pratar och relaterar till något som hände för typ 20 år sedan fast jag tycker det var Väldigt nyligen och därför ytterst relevant.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>