Söndag- solstolstankar

Idag har det inte hänt så mycket; vi har mest solat och badat och vår resa börjar lida mot sitt slut.

Något som jag märkt inte är ovanligt, inte bara här på Cypern, är att vissa återkommer till samma ort och tom hotell gång efter gång och då snackar vi +10 gånger.

Själv vill jag ÄNNU inte besöka samma ort fler gånger trots att alla resor jag genomfört, och det är många, har varit allt från bra till fantastiska. Aldrig dåliga.

Men för mig är en del av tjusningen och det spännande med att resa att se helt nya platser och världen är ju verkligen stor.

På den där ”Cypern-sidan” jag är med på Facebook läser jag hur vissa inte hinner åka hem förrän de bokar en ny resa och någon åker hit 2-3 ggr/ år och bor på samma hotell!

Själv har jag verkligen inget emot att bo så här i en vecka och som i ett parallellt universum till Ryhus men efter det hade jag dött av leda ärligt talat.

Dels gillar jag mitt liv med djuren för mycket och dels skulle jag tycka att bara tillbringa tid i hög värme utan så mycket mer att göra än att sola och bada hade blivit för enahanda.

Vi är väldigt nöjda med hotellet vid valde denna gången eftersom de krav vi vanligtvis har var väl uppfyllda;

Wi-Fi

Nära till centrum men utan ”natt-skrålande”

Direkt vid stranden

Tillgång till pool 

Minst frukost som ingår

Vi har ibland valt enklare och då ofta billigare alternativ som 2019 då vi var i Rom några dagar och fokus var på sightseeing och i USA där allt var så dyrt att vi fick ta ett enklare hotell som sedan ändå visade sig vara fullt good enough.

Och så tror jag att det kommer att bli framöver; att resorna kommer att sticka iväg så pass mycket i pris att man får sänka sina krav.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>