Måndag- tillbaka

Lämnade denna vy på Cypern i morse och sitter nu och skriver detta på Ryhus.

Det har varit otroligt härligt att kunna resa iväg en vecka med hästarna och hund i trygga händer och bara släppa allt vad vardag, hur härlig den oftast än är, heter.

Och en vecka tycker jag är fullkomligt lagom, mer vill jag inte vara borta.

Men jag hoppas att det inte ska dröja allt för länge innan vi kan ge oss iväg igen och skapa nya minnen, skratta mycket och dela detta gemensamma intresse.

Allt kring själva resan har gått utmärkt vad gäller flygningar, transfer, hotellet osv och vi bor ju bara 20 minuters körning från Sturup vilket är otroligt behändigt.

Det enda jag blev lite besviken över är den allmänna nonchalansen vad gällde att respektera det rådande munskyddskravet inomhus på Cypern- ”alla” eller i vart fall en solklar majoritet bland både turister och inhemsk befolkning/ personal struntade fullständigt i detta.

Nu kanske munskydd inte hjälper särskilt mycket oavsett men ignoransen kändes ändå….tja…tråkig och onödig rent ut sagt.

Men jag tycker att vi har skyddat oss ungefär som hemma och jag känner inte att jag har utsatt mig för några oförlåtliga risker men det är ju upp till var och en att avgöra hur man känner med detta.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Tror knappast Ni utsatts för mer risk borta än här hemma. Just nu verkar Covid- light spridas överallt även här i Skåne.
    Och idag blev det fritt fram att att boka sin 4:e spruta vilket jag redan gjort.
    Vet att det finns massa olika åsikter både om huruvida Covid överhuvudtaget finns samt om vaccinet är farligt mm.
    Alla gör som de vill. Men personligen kommer jag fortsätta hålla avstånd mm och vaccinera mig. Jag vill absolut Inte ha Covid.

    Svara
      • Eva

        Hörde på nyheterna idag när jag satt i bilen på väg hem att det var fritt fram att boka dos 4. Väl hemma ringde jag min vårdcentral. Fått tid nästa vecka.
        Jag är riskgrupp MEN är inte bokad som det.
        Birgitta- ring imorgon till Din lokala vårdcentral !!

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>