Torsdag- 8 år

Idag säger vi GRATTIS till lilla Molly som fyller 8 år!

Hon har varit hos oss i 6 av dessa och det är ett köp vi aldrig har ångrat.

Jag har ofta roligt åt Henrik som ”bär fram Molly på sina armar”, pratar med henne som om hon är en människa och verkligen avgudar henne.

Jag har ibland ”anklagats” för att ersätta barn med djur men Henrik HAR barn (2 söner runt 30) och hans behandling av Molly skiljer sig inte det minsta från min.

Ja, det skulle i så fall vara att han skämmer bort henne ännu mer genom att köpa en massa dyrt hundgodis och ge henne x köttbullar per dag…tro f…n att torrfodersäcken räcker hur länge som helst.

Kanske var det lite (?) modigt att köpa en gemensam hund när vi bara hade varit tillsammans i ett halvår och jag kände mig egentligen ”färdig” med egen hund efter Soya men det här blev hur bra som helst.

Hur bra som helst var även morgonens ridpass på 30 minuter, i alla fall sett till de ”krav” (läs: ganska okrävande) jag ställde på Frenchie.

Han har ju tagit det lugnare en vecka och vilat helt en vecka så jag tycker inte att jag bara kan rida precis som jag gjorde innan dess men så klart rider jag i alla gångarterna tex och sitter inte och skrittar omkring halva passet.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Hon är ju vansinnigt söt ! Hoppas ni firar henne ordentligt. Min lille kille fyller snart 7.
    Och -JA – jag har förmodligen ersatt de barn jag inte har med hund ?? Eller så blir man så larvigt ’hundfrälst’ ändå??

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>