Söndag- ihop-packning

Så här några dagar in i september och fast vädret än så länge fortfarande är bokstavligen strålande så känns det ändå som att det börjar bli dags att packa ihop både det ena och det andra.

Jag har plockat in alla tomater så att de får moga inomhus tex och igår fällde jag ihop solsängen för vidare transport till förrådet.

Utemöblerna och grillen kommer att få följa efter inom kort och mitt äppelträd har allt mindre frukt kvar på grenarna sedan jag började ge hästarna detta extra-godis.

Mörkret smyger sig på allt tidigare på kvällarna och vi går nu, enligt mig i alla fall, mot inte lika sköna tider som de som har rått sedan april/ maj.

Jag är som alla vet inget fan alls av varken mörker eller kyla och det lär bli gott om båda vad det lider.

Än så länge kan jag rida på utebanan utan problem och gjorde så idag.

Jag vill gärna undvika mitt lilla ridhus så länge det går eftersom utebanan är större men det blir flera månader varje år som den får stå orörd, precis som ridhuset har varit orört minst lika länge.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>