Fredag- ”svampplockning”

Träning för Nina idag och det är verkligen så roligt tycker jag!

Söker ni en BRA tränare runt Flyinge kan jag verkligen rekommendera henne!

Idag red vi skolor i trav och galopp och lite annat som ingår i ”mina” program och det gick bra även om jag fortfarande känner av ryggen när jag travar. Frenchies rörelsemönster i denna gångart hjälper inte precis till och han var inte jätte-lättsutten redan innan. Men; ett lyxproblem!

Nu har Molly och jag precis kommit hem efter en…jag önskar att jag kunde kalla det för en svampplockningspromenad men med tanke på det urusla utfallet får vi nog säga ”hundpromenad” i stället.

Mängden svamp är inget någon kommer att bli fet av; jag får nog KÖPA mer om det ens ska räcka till en smörgås eller nåt 🙂 !

Och ja, jag vet att svampen på översta bilden inte är kantareller 🙂 !

Tillägg: efter att flera kommenterat att det inte ser ut att vara kantareller på den nedre bilden heller kan jag lugna er med att jag oaktat vad inte hade tänkt att ÄTA svampen utan mest tog hem den för att få en roligt bild på mina ”ansträngningar”!

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Ja, efter att ha provat en hel del tränare under +30 år tycker jag att hon har det mesta; kunnig, noggrann, kan sitta upp på hästen, kan lära ut till högsta nivån där hon själv ridit och tävlat och inte minst väldigt ”o-klyddig” när det gäller att boka och hålla tider. Ställer ”aldrig” in och kommer aldrig ens en minut för sent.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>