Att hjälpa varandra

För någon dag sedan fick jag detta meddelande från en bloggläsare:

Tack för att du tipsat om ”halva priset” som en del butiker har på kraftfoder. Har aldrig tänkt på det innan alls, så idag blev det en säck av ngn müsli, ger precis som du så himla lite så det har mindre betydelse vad det är…

Och för ytterligare några veckor sedan skrev en annan bloggläsare att hon tack vare mitt tips om kraftigt nedsatta vinterstövlar på Granngården hade lyckats komma över ett par.

Det är sådant här som gör mig riktigt glad; när jag kan hjälpa någon annan; genom minsta möjliga ansträngning dessutom.

Och jag gör det mer gärna; tipsar om allt möjligt!

Jag har själv fått en del värdefulla tips över tid här på bloggen och när jag skriver värdefulla menar jag inte alltid värde som i reda pengar så klart.

Men om vi ska prata just pengar så vet ni att jag hyllar att vara ekonomisk, inte slösa, återbruka och spara och det har i alla fall tveklöst bidragit till att jag har kunnat unna mig många saker som annars hade varit utom räckhåll.

Och ska man se till den miljömässiga aspekten så finns det hur många vinster som helst i att inte bara handla, slösa och slänga utan eftertanke och jag tror absolut att detta kommer att bli en rejäl insikt för en del framöver med en tightare ekonomi.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>