Måndag- Gekås

Idag har Henrik och jag avverkat en snabbvisit till Gekås/ Ullared.

Vi ville bunkra upp med allt möjligt innan det blir för mörkt och halt på vägarna även dagtid och nu behöver vi i princip bara handla mat fram till i sommar.

Jag tycker att det är jätteskönt att ha ett rejält lager av hygienartiklar, städprodukter och liknande hemma och tycker att det är synd att man, av förklarliga skäl förvisso, inte kan lagra all mat på samma vis. Tänk vad skönt att slippa veckohandlingen!

Idag handlade vi för ca 6.400:- men i den summan var verkligen allt möjligt inräknat, både saker till hästarna, Molly och oss själva.

Jag unnade mig bland annat en täckväst, en hjälm, ridhandskar och en likadan grimma med ludd-detaljer som jag redan har till Frank.

Just grimman kostade bara 60 kronor men klär sötnosen bra, se bild.

Eftersom många redan planerar för julen (!) vimlade det av kunder inne på Gekås men vi är så erfarna vid det här laget att vi ändå kan riva av alla inköp på några få timmar.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Caroline

    Ååååh, Gekås! Ska dit i mitten av novemver och längtar! Känner mig så konstigt trygg och tillfreds av att bunkra årsförbrukningar. Köper väldigt mycket sårvård och förbandsmaterial på Gekås och när jag har staplat allt i skåpen backar jag, tittar förnöjt på lagret och ba: ”så hästarna, nu kan ni göra er illa bäst ni vill! 😉

    Svara
    • Birgitta

      Förstår absolut känslan!
      Inte vad gäller sårvård men tex hygienartiklar. Samma med hästarnas foder och strö- föredrar att ha massor!
      Min man är likadan men tack och lov ”samlar” vi bara på sådant som förbrukas över tid.

      För lika mycket som jag älskar att fylla skåpen med användbara produkter lika mycket skulle jag bli tokig om min man samlade på diverse junk som en del människor tyvärr gör.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>