Skulle ni göra det?

Såg denna bild på Fejjan ihop med texten ”best part about being single – no one is around to yell if I do this…”!

Sååå….skulle ni kunna tvätta era hästgrejer så här; singlar eller ej?

Jag har inte tänkt tanken tidigare men skulle inte tvätta borstar på detta viset med Henriks vetskap nej. Det kan jag säga SÄKERT. Om jag hade gjort det som singel vågar jag inte svara på…..

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Andersson

    Jag kör bett i diskmaskinen. Skulle nog kunna köra borstar också.

    Svara
  2. Birgitta

    För många år sedan läste jag tipset att man kunde tvätta sin ridhjälm i diskmaskinen men vet ingen som faktiskt har gjort det 🙂 !

    Svara
    • Maria

      Jag har gjort det. Svettas mycket i huvudet och den blir snabbt ofräsch.

      Men generellt allt som det finns bajspartiklar på (för det gör det på borstar etc) skulle jag inte lägga ihop med det som man ska äta på, eller ens i diskmaskinen. Många diskmaskiner klegget igen, och det vore inte kul att ha bajs i maskinen. Bett enligt ovanstående är inga problem, även om jag inte gjort det.
      Nej, här går allt med bajsberöring i tvättmaskinen, som sedan går tom med tre diskmaskinstabletter på 90 grader efter.
      Men så länge ingen annan behöver använda diskmaskinen så gör väl var och en som den vill, vissa är mindre kräsmagade än andra. Jag har inga problem med hästsaker på civila delar av hushållet, men just bajs och mat går bort, också för att jag tyvärr är lite känslig i magen och lätt blir sjuk. Men var och en gör som den vill så länge det inte drabbar någon annan…

      Svara
  3. Smurfan

    Aldrig! Inte så mycket för ”hästbacillernas” skull, utan mer av rädsla för att maskinen skulle skära ihop förr eller senare p g a stöv och hårrester. Av samma anledning tvättar jag inte vojlockar och täcken i vanlig tvättmaskin. En grovtvättmaskin är det bästa för sånt. (Ok, dyrt jag vet, men det är dyrt när hushållsmaskinerna pajar stup i kvarten också…)

    Svara
  4. Anna

    Nej fy vad äckligt!

    Dessutom tycker jag borstar blir rena hur lätt som helst med en hink varmvatten och såpa, vill man vara alldeles säker på att de skall vara desinficerade kan man ju använda lite Virbac.

    Svara
  5. Minstral

    Nä, varför? Lägger borstarna in en hink med såpa och virkon. Andra hästsaker i tvättmaskinen. Diskmaskinen usch.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>