En kommentar

  1. Frida

    Njae stämmer lite, det har ju blivit vanligt med stora knästöd numera men tycker nog att trenden gått mot öppnare säten. Förr var det vanligare med djupa säten men inga knästöd, tänker t ex på Kieffersadlarna. Innan dess var det nog rätt platta sadlar typ Stubben. Min sadel t ex är en Prestige d2 free och är ju rätt ny, tror den kom 2020. Den är enkelkåpad, har stora stöd men är öppen och lite flatback i sätet. Den är fantastisk, låser inte fast en alls men stöttar där det behövs. Bästa sadeln är den sadel där man inte reflekterar över sadeln när man rider, den bara är där liksom. Undrar om tecknaren själv suttit i en modern sadel eller envisas med att rida runt i en gammal, hård, platt modell från stenåldern?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>