Bytesfrekvens


Ha ha ha….nej, det här handlar inte om galoppomBYTEN om det var det ni trodde när ni läste rubriken utan om en långt konstigare diskussion jag hade med en annan person nyligen och där ni ska få ”set the record straight”; dvs avgöra vem som har rätt. För vi tycker båda att den andra har helfel 🙂 :

Vi diskuterade nämligen med vilken frekvens det är ”normalt” att byta underkläder som vuxen och om inget särskilt har inträffat under dagen (man har svettats kopiöst, tränat eller dylikt).

Är det normalt att byta underkläder en eller två gånger om dagen?

What say you kära läsare?

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie Ultege

    Minst en gång om dagen, säger jag. Alltid rena innan jag går till jobbet och sen efter behov.

    Svara
  2. LenaB

    1-2 ggr/dag absolut! Duschar minst en gång/dag och då blir det rätt naturligt med nytt närmast kroppen:-)

    Svara
  3. Frida

    En gång per dag är väl rätt standard? Om man svettats mkt eller det är lingonvecka kan jag byta 2 gånger. Händer också att jag glömmer och hoppar över en dag haha men nya trosor varje dag är väl rimligt…

    Svara
  4. Anna

    Tycker inte man behöver byta mer än en gång per dag/dygn men tycker inte det är konstigt om man byter två. Jag tar alltid nya underkläder på morgonen och alltid efter en dusch så det blir ju en eller två gånger per dygn lite varierande.

    Svara
  5. Elisabet Martinsson

    Minst morgon och kväll. Vill ha ”finare” på dagen och bomull på natten. Kan bli en gång till om jag skulle duscha mitt på dagen efter stall, träning eller något.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>