Vid akut sötsug

Ibland när det diskuteras mat bland vänner och bekanta brukar jag fråga: ”om du bara fick äta en sak resten av ditt liv – vad skulle du välja”.

De flesta svarar något så tråkigt som smörgåsar eller till och med gröt(som jag inte ens skulle äta om jag nästan svalt tror jag) men själv svarar jag alltid ”äppelpaj med vaniljsås”.

Detta går enligt mig att äta morgon, middag och kväll till skillnad från tex stekt potatis som jag tycker är jättegott men absolut inte till frukost 🙂 .

Härom dagen var jag så sugen på något gott medan kyl, frys och skafferi gapade tomma men som tur var hade jag både frysta bär och vaniljsås hemma. Så även om det inte blev just en äppelpaj så blev det något nästan lika gott, en hallon och jordgubbs-dito.

En kommentar

  1. Anna

    Vad lustigt för just äppelpaj med vaniljsås är alltid det första jag tänker på när jag läser om olika dieter – jag är hellre tjock än slutar äta äppelpaj haha.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>