4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Usch, otäcka bilder. Stackars djur. Här i Skivarp är det lugnt förutom kring 12-slaget. Cirka 10 minuter. Det fixar mina djur och jag tycker det är vackert. Att lägga upp en bild med raketer i baken på någon varelse har väl ändå inte med nyår att göra? Det är ju bara ren sadism när som helst!

    Svara
    • Birgitta

      Även här är det lugnt och tyst, ta i trä. Förhoppningsvis kommer regnet att avskräcka en del dessutom.

      En raket i baken, eller på andra kroppsdelar är tyvärr vad en del oskyldiga har fått av raket-älskare så det vore inte mer än rätt om de fick samma behandling tillbaka.

      Jag har….ursäkta…inga problem med att en raket-älskare eldar itu sina fingrar eller dylikt (bortsett från att det kostar sjukvården…).

      Men att som oskyldig förbipasserande tex få en raket mot ögonen….det finns inte ord att beskriva hur hemskt detta måste vara.

      Svara
    • Katja

      Raketer och smällare är sadism! Stackars alla djur som lider, inte bara våra husdjur utan alla vilda djur. Borde förbjudas omgående

      Svara
      • Birgitta

        Jag känner att jag snart inte har några ord kvar till de som envisas med att avfyra smällare och raketer som om vi levde på stenåldern och inte har något vettigare att njuta av.

        Att t.o.m. djurägare ägnar sig åt att skrämma andras djur med fyrverkerier är för mig en fullständig gåta men det är hur vanligt som helst.

        I mitt närområde var det en idiot till kvinna som på en lokal facebooksida postade att de skulle avfyra sina raketer redan 19.00 för att deras barn skulle hinna se dom !?! Sägas ska att kvinnan själv äger 2 hundar och bor i ett område med inte bara massor av hundar, katter och hästar utan enorma mängder vilt (dovhjortar ffa).

        Hur fan tänker man undrar jag men denna kvinna är på inget vis unik och har genom sitt agerande inte bara högst troligt skrämt x oskyldiga djur utan även visat sina barn att detta beteende är ok.

        Nej, usch…jag blir bara så trött….

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>