Torsdag- extra kul

Inte det minsta som att rida Frenchie men jag tycker bara att bilden är så rolig att jag skrattar varje gång jag ser den….

Idag var det träning för Nina och även om jag ”alltid” tycker det är roligt och ser fram emot sessionerna så är jag just nu ÄNNU mer pepp!

Kanske för att vi fick några veckors ofrivilligt avbräck, kanske för att jag tycker att Frenchie är så fin att rida och kanske också delvis för att det går att göra mer i Granelundshallens stora ridhus än i mitt dock-ridhus ?

Oaktat skäl är det bara att njuta så länge det varar och man kan ju verkligen behöva denna motivation när vädret och mörkret inte bidrar till detsamma för fem öre.

Jag är som tröttast på vintern och att vada i lera eller snösörja hjälper inte som humörhöjare för min del.

Hur som helst red Nina en stund idag och med risk för att upprepa mig så går det snabbt bättre och bättre med att samla galoppen och att sätta krav på den bortklemade utan att han blir tjurig.

Det är väldigt givande att se honom och Nina från marken och givetvis är det också en utbildning för hästen och underlättar för mig när jag sedan hoppar upp.

På hemvägen blev det ett stopp på Granngården för att lösa in ett presentkort jag fick i julklapp och köpa lite rabatterat foder (en säck som var lite trasig…spelar roll…) och en med kort bäst-före-datum (spelar också noll roll). Och så de obligatoriska morötterna- annars hade två herrar på Ryhus gett mig det onda ögat tror jag ❤️!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>