Måndag- vi tränar på

Idag var vi åter på Granelundshallen för en ny duvning med Nina, både från marken och uppsuttet.

Vi konstaterade redan för någon vecka sedan att en av många positiva ”bieffekter” med att galoppkvalitén har förbättrats är att bytena (ganska självklart) också har blivit bättre.

Jag minns tyvärr bara alltför väl hur jag knappt kunde utföra några byten i början; Frenchie kunde ibland bara galoppera vidare fast jag tyckte att jag gav en byteshjälp. Som jag har sagt tusen gånger och som det ju ÄR; det räcker inte alltid att köpa en välutbildad häst…..

Angående bilden stämmer den väldigt väl, eller vad tycker ni?

Jag har alltid varit som en ”tigrinna” när det gäller både hund och häst och även om jag hävdar att man inte ska bry sig om vad okända och framför allt okunniga människor ibland hasplar ur sig så nog tusan kan det göra mig arg eller ledsen IBLAND.

I ärlighetens namn händer det i princip aldrig IRL i alla fall utan tex Frenchie får ofta epiteten ”fin”, ”jättesöt” osv och när folk säger sådant spontant blir Birgitta 6 år väldigt glad ❤️, även om det skulle råka sägas av någon okunnig ha ha ha.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>