Fredag- vältäckt och jagad bakdel

Kom att tänka på gårdagens ”rumpan i kylan”-diskussioner på bloggen igår (vinkar till Minstral) nör jag tog av Frenchie täcket inför avfärd till träning för Nina.

Så här heltäckande är alltså hans täcke bak- fördelen (?) med att ha fått ärva Vickes 155-täcke fast han själv drar 145 🙂 . Men jag tycker att det är bättre med ett lite för stort täcke än motsatsen och detta kommer förhoppningsvis att hålla i många år till dessutom så ingen anledning att köpa nytt.

Träningen idag gick bra och jag tror att jag äntligen börjar få ett hum om hur slutor ska ridas. Jag har på tok för mycket fokuserat på att få med baken men inte skänkt fronten den uppmärksamhet och de korrigeringar den behöver- så skulle man lite förenklat kunna förklara vad jag sysslat med. Böjningen fram har ibland varit obefintlig medan jag har jagat baken är ett annat sätt att uttrycka min kassa ridning.

Galoppen var fin idag liksom flera av bytena och tja…det blev mycket beröm till sötnosen helt enkelt ❤️.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Linda Ferne

    Jag personligen hade ju gärna sett lite mer film. Vet att det är extremt känsligt att lägga ut dock..

    Svara
  2. Linda Ferne

    Slösa tre minuter av Ninas tid? Men som sagt, känsligt att lägga ut film.

    Svara
    • Birgitta

      Eftersom jag dels är väldigt självkritisk dels vet hur klimatet på sociala medier är, precis som du skriver, så skulle Nina behöva filma en timme för att jag skulle få ihop 3 minuter som jag skulle vilja visa. Lite skämt och mycket allvar….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>