Lördag- Birgitta 6 år

Jag har alltid blivit väldigt förtjust i mina djur och väldigt snabbt dessutom men jag måste ändå säga att ingen häst har lockat fram ”Birgitta 6 år” så mycket som Frenchie.

Jag tycker att han är såååå gullig, pratar bebisspråk med honom och mitt ständiga mantra när jag ser honom är ”titta så söt han är” ….som sägs rakt ut i luften eftersom ingen mer än jag själv och han är där.

Ja jisses…är det detta som är ”när fan blir gammal blir han religiös”  *ASG* ?

Bilden tog jag i morse och låt inte den klarblå himlen lura er; det har blåst ganska rejält även idag.

När jag ögnade igenom Facebook slogs jag som många gånger förut av tanken ”varför tänker inte vissa alls…”.

Gårdagens blåst kom absolut inte ”out of nowhere” , hastigt och oväntat och ändå kan jag idag läsa om studsmattor som flugit över bygden tillsammans med soptunnor, växthus och annat som verkligen kan göra enorm skada på annans egendom om det kommer farande.

Här på Ryhus låg det lite grenar här och där och när jag öppnade ridhusporten för att rida såg jag att lite löv hade blåst in, det var allt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>