Måndag- specialintresse

Idag har vi varit och tränat för Nina; jag tog bilden innan vi gick in i ridhuset (ser att jag behöver putsa tränset lite ha ha ha).

Efter träningen åkte Henrik och jag och åt lunch och nu har jag ägnat en liten stund åt att göra fint på min gödselstack (ja…jag är sjuk…jag vet…nu är det inte bara harvningen ).

5 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Jamen det ÄR det 🙂 ! ”Tvångs” såg jag att någon kallade det men oaktat vad så är jag långt ifrån ensam även om min mani gäller harvning och en platt gödselstack. Det finns långt fler som håller på så med boxen och mockar med förstoringsglas, handskar och durkslag 🙂 !

   Svara
 1. Gunilla Leonardsson-Ohlsson

  Mocknimg och diskborste till boxen – skyldig‍
  Gödselstacken-Madde

  Svara
 2. Minstral

  Min man är ju som du med gödselstacken. Han har dock också en annan anledning, förr i tiden var det fint att ha stor stack = rik, många djur men också en välskött då man bedömde ordning och reda efter hur stacken såg ut. Var gödselstacken inte i ordning var inte annat det heller.

  Svara
  • Birgitta

   Jag har också flera anledningar där estetiken förvisso är den största.

   Men dels tar stampad gödsel mycket mindre plats dels påskyndas förbränningen om man inte vara låter allt ligga i slarviga högar. Och odlare vill ha så bränd gödsel som möjligt.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>