Onsdag- försiktigt iväg

Som så många gånger varje vinter övergick gårdagens gräsliga väder med tvära kast mellan hårda vindar, snö och regn till en vindstilla och solig dag idag.

Jag körde till träningen i ultrarapid för att inte riskera att få sladd på någon ännu inte upptöat isfläck- jag kan själv köra som en biltjuv ibland men just vid moddigt/ isigt underlag tror jag mest på att köra långsamt och inte chansa.

Blev lite chockad när jag körde till jobbet igårkväll och blev omkörd av 2 bilar med släp i mörker, på en fläckvis isig väg och när det blåste väldigt hårda vindar så att man verkligen fick hålla i ratten !?!

På dagens träning turades vi om att rida och det gick som det brukar höll jag på att säga; lite bättre för varje gång även om det är myrsteg. Men med en 11 år gammal häst förväntar jag mig inget annat heller utan är ”tacksam för det lilla”.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>