Torsdag- steg för steg

Nu har jag precis kommit hem efter en Nina-träning som vi delade på.

En gång i veckan gör vi så att Nina rider en stund och det tycker vi båda ger resultat även om dressyr verkligen är ett långsiktigt arbete där man inte alltid ser några jätteresultat så snabbt och framför allt inte med äldre hästar.

Det tyckte jag var en tjusning med att ha unghästar; där kunde framstegen synas mycket mer och snabbare. Men som jag har sagt flera gånger på bloggen; den biten känner jag mig ändå färdig med.

Har ingen roligare bild än den på min lilla foderkammare och nej; jag fodrar inte med trettioelva olika sorters foder vilken man kan tro av de många tunnorna att döma utan flera av dom innehåller samma foder 🙂 .

2 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Jag har sadelkammaren i husets källare ja.

   Men har även en sadelhängare i foderkammaren så att jag kan hänga sadeln där utan att behöva ha den ute i själva stallet.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>