Bästa stallprylen?

Jag tycker att det finns en hel del saker/ redskap/ utrustning som underlättar häst och stall-livet men om jag bara får välja en grej som favorit skulle jag nog välja denna:

Billig, hållbar, användbar! Jag har haft min många år och den ser nästan ut som ny och inte så sunkig som den på bilden. Och jag använder den varje dag.

Bästa sättet att ta upp gödsel och oftast hinner jag sätta den under Frenchies rumpa när han står på stallgången 🙂 !

Vilken är er bästa pryl ?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Smurfan

    En lövkärra! En sån där helgjuten i plast man kan dra efter sig fullastat med hö, torv eller när man plockar bajspluttar. (Fast inte SAMMA kärra till foder och dynga såklart!) Enda nackdelen är att de går sönder så fort. Kvalitén är verkligen usel, får köpa nya stup i kvarten fast jag följer anvisningarna och inte lastar i mer än de kan ta, (50 kg).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>