Ett utmärkt köp

Denna bilden dök upp i mitt Facebook-flöde förra veckan; som en påminnelse om vad jag gjorde för då exakt 3 år sedan: skurade detta av föregående hyresgäster kvarlämnade stallskåp.

Det blev bättre efter en diger rengöring men var inte ”fint” vilket jag däremot fortfarande tycker att detta skåp inköpt på Erikshjälpen för 600 kronor är:

Står på samma plats, fyller sin funktion och smälter in mycket bättre!

Så ett tips från mig; det finns en hel del man kan köpa till stall/ ridhus/ sadelkammare på loppisar och dylikt- allt behöver inte vara sprillans nytt och jättedyrt!

Jag har köpt mycket begagnat; skottkärror, en uppsittningspall, en stor soptunna att ha foder i, fodertunnor, en slangvinda inklusive slangen, pinnharvar, soffa till ridhuset, ridhusspeglarna osv.

Många saker är outslitliga (som fodertunnorna tex; jag har haft några i 20 år) men avsevärt billigare begagnade så det kan absolut vara värt att försöka köpa på detta viset om det finns. Nyskicksutseendet försvinner ändå ibland omgående eller spelar ingen som helst roll.

En kommentar

  1. Helena Tang

    Jag handlar ofta på affärer liknande myrorna, på fb elle Gumtree.
    T.ex har vi köpt två IKEA vitrinskåp, tv bänk och soffbord på fb för en tredjedel av vad det hade kostat på IKEA, allt i nästan perfekt skick.
    Finns liksom ingen anledning att köpa sprillans nytt när jag kan få samma begagnade för mindre pris och hindra att det kanske slängs fast det ff är helt funktionellt.
    Visst, min inredning är lite omatchad och verkligen inte perfekt, men jag köper saker jag tycker om.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>