Lördag- vårtecken

Om ljung i utekrukorna signalerar höstens antågande på Ryhus så ropar 10-packet penséer som jag köper på Citygross sedan massvis med år tillbaka VÅR!

Ibland blir det bakslag och de hukar i frosten eller t.o.m. under snö men det är tåliga blommor så de har banne mig alltid överlevt hittills och brukar stå sig i många månader.

Jag skulle så gärna ha tulpaner också men det är att verkligen be om nattmats-servering åt dovhjortarna så det misstaget gör jag inte om.

De kan även äta penséer mind you eller i alla fall rycka upp dom ur krukorna som en rolig (?) lek men har hittills inte vågat sig fram till hustrappan där jag har krukorna.

Och krukan utanför stallet måste jag ta in varje kväll…

På Frenchie-fronten går allt sin gilla gång tack och lov och ridhuspasset blev ungefär som de senaste där.

Jag lägger mest fokus på linjerna ur MSV B:1 följt av de i MSB B:2 och nosar ibland även på de ur MSV B:5, förhoppningsvis för att kunna tävla i den ordningen i år. Men det återstår att se sade hon luttrat….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>