Söndag- bra dag på jobbet

Om jag får gissa tycker min tränare Nina nog att hon har haft en ”bra dag på jobbet” fast hon egentligen varit ledig 🙂 idag.

Den elev som en gång i tiden introducerade mig för Nina vann med sin häst i hästens debut i St Georges, en annan elevs häst (Frenchies “flickvän” 🙂 ) vann sin debut i MSV C och Frank knep en andraplats som ni kan se. Slutligen blev ett ekipage 3:a i en 1.00 fälttävlan- bra jobbat av oss alla!

Jag var ju på denna tävlingsplats så sent som för 3 veckor sedan; bra med flitiga arrangörer för vår del särskilt som det bara tar 35 minuter att köra dit.

Frenchie skötte sig fint; om jag måste hitta något negativt så är det att han far i luften så fort någon annan häst gör det minsta åt det hållet och det tycker fegis-Birgitta är lite otäckt. Är MYCKET glad för mitt säkerhetshandtag även om det Frenchie ”gör” säkert bara hade fått en modigare ryttare att skratta typ.

En kul grej på tävlingen var att en annan ryttare approachade mig och frågade om Frenchie också är efter ”den tyska Foundation” vilket jag bekräftade.

Det är hennes häst också och jag såg helt klart likheter i utseendet. Även denna ryttare tycker att hennes häst är fin på alla vis så även det har vi gemensamt ❤️.

För övrigt hade även jag en bra dag (läs natt) på jobbet eftersom jag fick jobba en timme mindre på grund av övergången till sommartid.

12 kommentarer Skriv kommentar

  1. Rackemarie

    Grattis till fint resultat. Om du har möjlighet så åk och rid i publika ridhus så att han vänjer sig vid andra hästars ”hyss”. Min DiNizzo var rätt mötesskygg och tålde inte att höra klatsch från piska på andra ekipage. Det gick över som tur var. Jag vet att Barbie har varit ”en handfull” som yngre, men lugnade sig efterhand med isigt tävlande. Nu är hon ju en klippa och har vid hela tre tillfälle stått helt still när hästar kommit lösa i ridhuset. Jag blir ju livrädd, men hon verkar mest bli nyfiken.

    Svara
    • Birgitta

      Jag rider ju oftast ensam i Granelundshallen när jag tränar för Nina; ibland är även Frenchies ”flickvän” där före eller efter oss och hon är mycket tam. Men enstaka gånger kommer det någon häst som far iväg i alla fall lite och det är precis som du skriver jättebra träning för min lille gosse.

      Svara
  2. tetrisflytt

    Om du planerar en flytt inom eller till Malmö i Sverige, kan det vara en smart idé att hyra en pålitlig och kvalitativ flyttfirma. Flyttfirma Malmö har ett brett utbud av flyttföretag att välja mellan, som alla utför olika typer av tjänster för att passa dina specifika behov och krav.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>