Dyra ryktsaker?

Eftersom jag många gånger har massvis med hästprylar i ”tusen år” och dessutom inte tvekar att köpa lågbudget har jag dålig koll på hur mycket priset på tex ryktsaker stigit de senaste åren.

Men nog känns 400 spänn för ovan begagnade saker som overpriced eller är det jag som inte har hängt med ?

13 kommentarer Skriv kommentar

 1. Smurfan

  Tycker också det var dyrt. Säljaren verkar ju ta ut nypris. Ingår svampen? Hur kan man sälja en BEGAGNAD svamp? Jag är kanske petig, men det ser lite småäckligt ut… Skulle faktiskt aldrig KÖPA begagnade ryktsaker, jag brukar inte ens ta emot sådana gratis. Antagligen yrkesskadad efter att ha hållit på med jordbruksdjur – där är man supernoga med allt som kan bära med sig smittor.

  Svara
  • Birgitta

   Jag skulle kunna tänka mig att köpa begagnade ryktsaker I TEORIN eftersom de går att tvätta i hett vatten, ffa allt i plast men I PRAKTIKEN är (väl???) det mesta så billigt att köpa nytt och håller i en evighet.

   Jag köper tex människohårborstar till hästarnas man/ svansar och de kostar väl 20 spänn på Gekås och håller hur länge som helst. Och hur sliter man ut en mankam tex 🙂 ?

   Svara
   • Birgitta

    Man kan ju nästan hoppas att det är någon som ”tänker på återvinning” (dvs inte vill slänga saker hen inte använder) mer än att man ”behöver pengarna”.

    Jag har sett en del exempel på där jag misstänker det sistnämnda och det känns sorgligt om man har så ont om pengar att man säljer en mankam eller…något av det värsta jag sett….en använd mascara.

    Svara
 2. Minstral

  Jag har liknande borstar som på bilden och de kostar inte ens det nyinköpta. Rätt pris för det setet begagnat borde vara 50 kr.

  Svara
 3. Gunilla Leonardsson-Ohlsson

  Skulle aldrig köpa begagnade ryktsaker! Hjälper inte med hett vatten och känns överkurs att använda desinfektionsmedel… så nä. Köper hellre nya eller tvätta mina egna (om det handlar om en dyr och mkt användbar borste).

  Svara
 4. Karolina Cappelli Lindholm

  De där borstarna kostar nya i butik typ 150kr sammanlagt
  Väskan kan jag inte avgöra på bilden.

  Svara
  • Linda Ferne

   150 -200 på Hööks. Svindyrt för den sortens ryktväska kan jag säga. Haft två och enl mig värdelösa.

   Svara
 5. Birgitta

  Det är bara att konstatera att en del som säljer begagnat inte har koll.

  Man ska nog ha en himla tur om man får sålt använda grejer för nästan nypris men försöka går ju.

  Samma med en del som skriver ”först till kvarn” och säljer något junk som jag är 99% säker på att INGEN kommer att köpa öht 🙂 !

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>