Annorlunda träning

Jag förespråkar verkligen varierad träning om det är möjligt och här är ett exempel på detta för den som vill prova på något lite mer ovanligt.

Inget för fegis-Birgitta 🙂 och jag gissar att en bloggläsare kommer att skicka en kommentar och berätta hur det gick när hon var med på en dylik träning för flera år sedan men i sak tror jag absolut att detta kan vara vettigt för en del!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Haha. Ja det är säkert bra med en cool häst som inte har något emot kutande hästar och travare med skramliga vagnar efter sig. Min lilla tur slutade ju i ambulans.

    Svara
  2. Minstral

    Lite skämtsamt mitt förra inlägg. Det gick ju bra men jag kunde spräckt skallen. För att inte tala om det jag utsatte Diva för – skäms än idag. Jag tror det är en superbra träning men man ska vara medveten om att det finns travekipage sent på kvällen och när man går och väntar i collectingring kommer det ekipage i full galopp snett bakom. Samtidigt kan det skramla med vagnar på travbanan. Arrangören är fantastiskt och hon erbjöd mig t.o.m. att komma och träna på helt tom bana. Så superkul träning om man är förberedd för det.

    Svara
    • Birgitta

      Ja som jag skrev kan det passa EN DEL, med Frenchie hade det lätt kunnat sluta med mig som det gjorde med dig.

      Han reagerar ganska starkt på ljud bakifrån och hade lätt kunnat sticka iväg i full sken gissar jag.

      Och även om jag förespråkar varierad träning så tycker jag att man alltid måste väga fördelarna mot nackdelarna. Därför hoppar jag tex inte längre. Skadan jag fick sist jag ramlade av vid hoppning höll i sig i flera ÅR (!!!) av och till och det kunde ha gått ännu mycket värre.

      För övrigt behöver just Frenchie inte träna på att springa fort utan snarare mycket samlat 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>