Måndag- Gekås tur och retur

Idag var det dags för den sedvanliga halvårs-turen till Gekås/ Ullared och efter knappt 3 timmar hade vi handlat klart och gjort av med nästan 9.000 kronor.

Jag var lite orolig att resan inte skulle löna sig och att även Gekås har hakat på trenden att tokhöja priset på det mesta men mina farhågor kom tack och lov på skam.

För egen del tjänade jag in resan några gånger om på bara sopsäckarna jag packar gödsel i; de kostar på Lidl 29 kronor och på Gekås 15:- så skillnaden blir ganska stor.

Jag köpte hästgodis i massor (det kan ligga och går alltid åt), en longeringspiska (70:-), ridstrumpor, ridhandskar (de är snarlika Roeckels men kostar 90:- och jag har använt dom i flera år och varit nöjd), flugmössa (89:-, har en sedan innan och är jättenöjd), Ultrashield (329:-, kostar just nu 429:- på Granngården och 399:- på Börjes), e-vitamin (enda vitaminet jag alltid är jättenoga med till Frenchie) , pälsglans, nummerbricka, 2 par neonfärgade boots (79:-/ styck, gräslig färg men jag lär hitta dom lättare i hagen) och säkert något mer smått på hästavdelningen.

Som vanligt köpte vi massvis med schampon, duschtvålar, tandkräm, tvätt och sköljmedel och allt annat som har med hygien att göra.

Denna gången köpte vi även en del kryddor, konserver och torrvaror, några tagetes-plantor, lakan, ljus, osthyvlar och så klart massor av godis till Molly och en del godis till oss själva 🙂 .

Motorolja till min gamla bil var avsevärt billigare än den jag panik-köpte på Statoil (never again….), en dunk spolarvätska slank också med och tja…vi fick helt enkelt med oss allt möjligt kan man sammanfatta resan.

Frenchie har vilodag och ska få provsmaka lite av godiset när vi kommer hem (ja, Lillis ska också få).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>