Lördag- uppfyllt mål och en trasig dörr

Idag uppfylldes ett av 3 mål jag har satt upp för mig och Frenchie i år!

Man ska ju satsa mot stjärnorna för att förhoppningsvis nå trädtopparna så ett av årets mål (som jag gick igenom för mig själv medan jag stod och flätade) var att vinna en MSV B:2.

Och det gjorde vi idag och det med råge och jättefina procent.

Jätteskoj att även 2 konkurrenter kom fram och gav väldigt fin feedback helt oombedda så det var uppenbarligen inte bara jag och domaren som uppskattade ritten 🙂 .

För min del tror jag att detta var den bästa känslan jag haft med Frenchie på tävling hittills men det finns ändå en hel del att förbättra om jag jämför med hur det känns hemma.

Men jag var sååå nöjd efter ritten och tänkte att DET var det viktigaste idag (känslan) om det inte skulle räcka till placering. Men det gjorde det och jag är så klart jätteglad och ödmjukt tacksam över min fina häst.

På vägen till tävlingen hände en liten ”incident”; en annan bilförare pekade mot mitt släp flera gånger och när jag tittade till såg jag att den främre dörren hade öppnat sig.

Jag stannade direkt och insåg att låset på något vis gått sönder/ ramlat av och jag måste berömma Frenchie som verkade helt obrydd fast vi befann oss på en 110-väg.

Det fick bli en provisorisk lagning och nu har Henrik redan fixat låset.

44 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Tack! Jag njuter så länge det varar. Som vi alla vet är ingenting garanterat med hästar och dessutom är dressyr verkligen en bedömningssport.

   Svara
   • Minstral

    Så är det ju, men efter alla år av ”slit” verkar du nu fått hästen med stort H. Vet att du även fått kämpa med honom men ni drar åt samma håll så att säga. Allt kan ju gå fel men njut i stunden – du glänser nu!

    Svara
 1. Anna

  Åh vad roligt, känslan är förstås det viktigaste men en seger är ju inte heller dumt!

  Svara
  • Birgitta

   Jag brukar tycka att det viktigaste är antingen känslan, procenten eller placeringen (att få pris).

   Bäst är så klart om alla tre är uppfyllda (som idag) men ibland får man ”nöja sig” med känsla, eller bra procent om man inte blir placerad.

   Svara
 2. Gunilla Leonardsso-Ohlsson

  Stort Grattis Birgitta
  Så roligt att få betalt för allt hårt arbete som du lägger ner

  Svara
 3. Frida

  Grattis! Alltid kul att få fina proc och rosett, är den dessutom blågul myser man verkligen lite extra. Eller blir som jag, odrägligt mallig haha! Fortfarande 12-årig ponnyunge i själen….

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>