Söndag- klantskalle gånger två

Hade jag gjort som en del andra bloggare och bara berättat sådant som framställer mig själv i den bästa dagern hade jag INTE skrivit detta inlägg kan jag säga.

Jag har pysslat utomhus under hela förmiddagen och bland annat klippt allt gräs.

Jag passade även på att ”klippa till” mig själv med hjälp av en kraftig äppelträdgren som jag trodde att jag kunde ducka under. Trodde ja…

Det kunde jag tydligen inte och grenen smällde mig rakt i pannan och jag kan nu ståta med en lång, röd reva över pannan och någon form av blåmärke/ utgjutning ovanför mitt ena öga. Bokstavligen en klant-SKALLE 🙂 !

En stund senare tittade jag närmare på en stor kruka som jag flyttade från trappan till grindhålet utanför vårt hus och som även ni kan se om ni tittar på bilden så är hälften av blommorna borta.

Jag får väl tacka dovhjortarna att de hade vänligheten att trots allt lämna kvar hälften men fan vad klantigt gjort av mig!

Jag VET ju att dovhjortar äter penséer och enda anledningen till att krukan har fått vara ifred tidigare är för att den har stått uppe på vår trappa.

Jag måste ha fått hjärnsläpp när jag tänkte att krukan kunde stå vid grindhålet….att den gjorde det förra året var för att den DÅ innehöll blommor som dovhjortar inte äter.

Ja ja…krukan är tillbaka på trappan och förhoppningsvis tar sig blommorna igen.

Frenchie har vilodag så det har inte blivit någon ridning idag men däremot grillpremiär.

Jag är enligt Henke grillmästaren i vår familj men idag tog det ”hundra år” att få fyr på briketterna innan vi kunde njuta av en god middag.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonym

    Om du bryter av de stjälkar som har bildat en liten rund frökapsel så är det större chans att blommorna kommer med lite nya knoppar, annars går den mesta kraften åt att få frökapslarna att mogna . ☺️

    Svara
  2. Anna

    Hade en dag full av små olyckor igår jag med. Först spillde jag jordgubbssylt på en katt (som tur var bara på svansen, så behövde bara en snabbtvätt i diskhon) och sen snubblade jag på en annan katt och ramlade över ett bord som inte höll för detta och nu har jag blåmärken både här och där.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>